مجموعه آبان شیمی پالایش ارائه دهنده دستگاه تصفیه آب صنعتی، قطعات مورد نیاز RO، پکیج های تصفیه فاضلاب و ...

جستجو کردن

آخرین مقالات

تانکر هوایی

تانکر هوایی

تانکر هوایی دارای کاربردهای بسیار زیادی هستند که از آن ها برای ذخیره کردن آب شرب و همچنین در مکان های صنعتی و خیلی کاربرد های دیگر از آنها استفاده می شود. و این تانکر ها ها بر بالای پایه های بلند قرار می گیرند.

همچنین از این تانکرها در مکان هایی که با مشکلاتی مانند کمبود آب مواجه هستند استفاده می شوند. این تانکرها در ابعاد متفاوت تولید می‌شوند و تانکرهای آب هوایی بسیار بزرگ برای ذخیره کردن آب مورد نیاز شهر ها استفاده می شود. و تانکرهای آب هوایی کوچکتر برای ذخیره کردن آب های منازل مسکونی و شرکت های کوچک استفاده می شود

مزایا تانکرهای هوایی

تانکر های هوایی که در دسته مخازن صنعتی هستند معمولاً در نقاطی با ارتفاع بلند قرار می گیرند. که بتوانند فشار مورد نیاز برای تامین آب آن قسمت را بدهند.  برخی از آنها حتی تا ارتفاع ۵۰ متری نیز قرار می گیرد. نحوه کار این تانکر های آب هوایی به گونه ای است که هرچه ارتفاع بالاتر باشد فشار آب نیز بیشتر می باشد.

می تواند تا فاصله بیشتری آب را با فشار زیاد انتقال بدهند این تانکر های هوایی آب هنگامی که آب فشار کافی نداشته باشد خروجی آنها را باز میکنند. به دلیل نیروی جاذبه زمین آب با سرعت بسیار زیادی به سمت پایین حرکت می کند به این ترتیب باعث می‌شود که آن افت فشاری که در لوله ها به یاد شده است از بین برود.

انوع تانکرهوایی از نظر جنس

1.تانکر هوایی فلزی

این تانکر های هوایی در دو نوع روباز و بسته تولید می شوند که هرکدام مخصوص مکان های معین میباشند و ممنون از تانکر های آب هوایی بسته در مصارف بهداشتی واز آن استفاده می شود.

که باید به گونه ای باشد که از ورود آلودگی ها و باکتری ها از آنها جلوگیری شود ولی از تانکر های روباز در مصارفی مانند کشاورزی و امثال آن استفاده می شود جراحی برای بسته بودن آنها ندارد.

تانکر هوایی

تانکر هوایی

2.تانکر هوایی بتنی

جنس تانکر هوایی بتنی همانگونه که از اسم آنها مشخص است از جنس بتن می باشد و به دو شکل استوانه ای و قابی تولید می شوند و از مزایای این تانکرهای آب  هوایی بتنی شکل پذیری و مقاومت شیمیایی بالای آنها میباشد.

3.تانکرهای هوایی چوبی

تانکر های هوایی چوبی بسیار زیادی ندارند و اکثراً در مناطق خاصی از آن ها استفاده می شود مثلاً در شهر نیویورک یکی از پیشرفته ترین و گران قیمت ترین شهرهای جهان به شمار می آید از این تانکر های هوایی چوبی در بالای پشت بام ها از آنها استفاده می شود و در آنجا بسیار زیاد از آن تانکرها پیدا میشود

4.تانکر هوایی کامپوزیتی

تانکر های هوایی کامپوزیتی دارای مزیت های بسیار زیادی می باشند از جمله می توان به سبک بودن آنها اشاره کرد که به راحتی قابل حمل بوده و در اکثر مناطق می توان از آنها استفاده کرد و همچنین دچار زنگ زدگی نمی‌شوند و در مقابل لجن گرفتگی مقاوم هستند و لجن باعث آلودگی آنان می شود.

برای استقرار آنها در قسمت های بالاتر نیاز به سازه های بسیار محکمی ندارند و همچنین برای مصارف آشامیدنی و بهداشتی بسیار مناسب می باشند ظاهر و شکل بهترین نسبت به سایر تانکر ها دارند و این تانکرها بسیار دیر دچار مشکل میشوند و چون زنگ زدگی ندارند دیرتر کف آنها از بین می رود و بسیار مستحکم هستند.

5.تانکر هوایی پلاستیکی

تانکر های هوایی پلاستیکی نوع دیگر از تانکرهای هوایی هستند که بسیار سبک و با کیفیت هستند و آب درون آن ها از لحاظ مزه و بو تغییر نمی کند و دیگر نگران زنگ زدگی آن نیستیم و به راحتی حمل می شوند و کف آنها سوراخ نمی شود در اثر زنگ زدگی و از لحاظ بهداشتی نیز بسیار مطمئن هستند. و برای همه جا و هر مکانی و در همه سایز تولید می شوند.

شرکت آبان شیمی پالایش یکی از شرکت‌های تولید کننده انواع تانکر های هوایی درسطح کشور می باشد که شما میتوانید برای خرید با کیفیت و قیمت مناسب به این شرکت مراجعه کنید و یا میتوانید از طریق این سایت با مشاوران و همکاران ما تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم را برای شما ارائه دهند و با خیالی راحت و مطمئن به یک محصول کاملاً ایرانی و با کیفیت دست بیابید.

تانکر هوایی

تانکرهای هوایی از نظر شکل به چند دسته تقسیم می شوند

1.استوانه ای

2.مخروطی

3.کروی

4.مکعبی

تانکرهای هوایی چه کاربردی دارند

تانکر های هوایی کاربردهای بسیار زیادی دارند که کاربرد آنها در همه نوع یعنی چه استوانه ای و مخروطی و کروی و مکعبی همه یک کار را انجام می دهند. و آن هم ذخیره کردن آب چه برای شرب و چه برای کارهای صنعتی می باشد.  همه آنها به طور معمول باید در ارتفاع بالا قرار بگیرند. تا فشار آب بالا برود تا قادر باشند که آب آن منطقه و یا تمام آن قسمت را تهیه کنند.

از تانکر های آب هوایی برای تامین آب مناطق شهری نیز استفاده می شود که حجم این تانکرها بسیار بزرگ میباشد و همچنین در قسمت های روستایی نیز از آنها استفاده می شود برای تامین آب روستا. در مجموع تانکر های آب هوایی مکان یا وسیله مناسبی برای ذخیره کردن آب و پخش کردن آب به مناطق اطراف میباشند.

حجم تانکرهای هوایی چگونه تعیین می شود

حجم تانکر های هوایی به گونه ای تعیین می‌شود که حجم مورد نیاز مصرف کننده در نظر گرفته شد. و معمولاً  باید هنگام ساخت آنها در مورد حجم به سه مورد زیر باید توجه داشته باشیم.

1.مقدار آب مصرفی

2.نوسانات ساعتی در نظر گرفته شود.

3.آب باید در زمانهایی که آب ورودی به تانکر،در خط لوله مشکلی پیش آمده باشد. و یا پمپ های پمپاژ از کار افتاده باشند وجود داشته باشد.

تانکر هوایی

پایه های نصب تانکر هوایی

پایه های نصب تانکر های هوایی معمولا به صورت های سه پایه یا چهار پایه و یا شش پایه ساخته می شوند. که با توجه به حجم تانکری که بر روی آنها نصب میشود پایانه ها کمتر یا بیشتر می باشد. یعنی به گونه ای که هرچقدر تانکر هوایی بزرگتر اسیت . باید پایه های تانکر برای اینکه بتواند فشار وارده را تحمل کند بیشتر باشند.  و معمولاً جنس پایه های این تانکرها از فولاد می باشد که بتواند حجم مورد نظر را تحمل کند.

نکات  نصب تانکر هوایی

  1. مکانی که تانکر هوایی در آنجا نصب می شود باید به گونه‌ای باشد. که با ابعاد و اندازه های تانکر سازگاری داشته باشد تا بتوانیم آن را به راحتی در آنجا نصب کنیم
  2. پایه هایی که برای نصب تانکر هوایی انتخاب می کنیم باید توانایی تحمل حجم آن را در هنگامی که ظرفیت آن پر می باشد داشته باشند.
  3. پمپی که برای مخزن یا همان تانکر به کار می رود باید در مکانی قرار گرفته شود که کاملاً پوشیده باشد تا از وجود صدمات احتمالی در امان باشد
  4. پمپ باید در مکانی قرار گرفته شود که در هنگام زمستان و فصول سرد از یخ زدگی در امان باشد زیرا برکمپ یخ بزند می سوزد
  5. لوله هایی که انتخاب می کنید باید از جنس بسیار باکیفیت باشند. زیرا دوره های با کیفیت پایین تحمل فشار آب را ندارند و در زیر فشار ترکیده می شوند و باعث ایجاد مشکلات زیادی می شوند

6.آگاهی لازم را در مورد حجم و ظرفیت قابل تحمل تانکر داشته باشید

7.به صورت دورهای از تانکر و پایه های آن بازدید کنید تا قبل از بروز مشکل به آن رسیدگی شود.

  1. تانکر هوایی را در جایی نصب کنید که به دور از جریانات الکتریکی باشد زیرا اگر اتصالی به آن وصل شود باعث ایجاد مشکلات فراوان می شوند پس ما باید در هنگام نصب دقت لازم را داشته باشیم که تانکر و پایه های آن در محل مناسب قرار بگیرند تا در گذر زمان دچار مشکل نشود و باید تمام جوانب را در نظر بگیریم.

تانکر هوایی

خرید تانکرهای هوایی و قیمت آن ها

در هنگام خرید تانکر های هوایی دقت لازم را داشته باشید در مورد جنس و حجم آن ها و همچنین کیفیت ساخت و تولید آنها زیرا اگر تانکرهای نامرغوب را انتخاب کنید خیلی زود دچار مشکل می شوید باید مطمئن شوید که تانکری که خریداری می کنید از لحاظ بهداشتی و زنگ زدگی و جلبک گرفتگی در امان باشد. 

نیز طول عمر زیادی نیز داشته باشد ما به شما توصیه می کنیم که برای خرید تانکر های هوایی شرکت آب بان شیمی پالایش مراجعه کنید. زیر تانکرهای هوایی تولید شده توسط این شرکت هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ قیمتی بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشند شما باید در هنگام خرید این تانکرها فقط به قیمت آنها توجه نکنید زیرا جنس های بی کیفیت در بازار زیاد میباشد. 

سعی کنید که از یک شرکت معتبر خریداری کنید شرکت ابان شیمی پالایش یکی از شرکت هایی است که در زمینه تولید و ساخت انواع تانکر های هوایی فعالیت می کند بهترین و باکیفیت ترین تانکرها را در سطح کشور تولید می کند و شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد این تانکرها با مشاوران ما تماس بگیرید راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.

تانکر هوایی چیست ؟

شاید برای شما هم جالب باشد که خیلی تخصصی تر بدانید، تانکر هوایی چیست ؟ تانکر هوایی نوعی مخزن است که به منظور ذخیره آب در ارتفاعات ساخته می شود و به برج ذخیره آب نیز معروف است.

تانکر هوایی به هدف نگهداری آب در ارتفاع برای افزایش فشار خروجی مخزن استفاده می شوند. هر تانکر هوایی آب دارای دو قسمت کلی است که یکی بدنه تانکر و دیگری پایه های آن است.

اولین کاربرد یک تانکر هوایی تامین آب در روستا ها، شهرک های مسکونی و صنعتی حومه شهر است که مشکلاتی مانند کمبود آب و لوله کشی را دارند. این مخازن ممکن است بسیار بزرگ ساخته شوند و حجم آب مورد نیاز یک شهر را فراهم نمایند یا می توانند کوچکتر باشند و آب مورد نیاز چند واحد مسکونی و یا یک کارگاه یا یک کارخانه را در خود ذخیره کنند.

در حقیقت تانکر هوایی یک مخزن بزرگ و مرتفع ذخیره آب است. برخی از آن ها بیش از ۵۰ متر از زمین فاصله دارند و دلیل این فاصله تامین فشار آب است. هر فوت ارتفاع می تواند psi ۰٫۴۳ (پوند در هر متر مربع) فشار تولید کند. منبع آب شهری چیزی در حدود ۲۰ تا psi ۳۰ فشار آب دارد.

فشار آب یک تانکر هوایی باید به اندازه ای باشد که بتواند آب مورد نیاز تمام منازل و مناطق محدوده خود را در زمان قطعی آب شهری فراهم کند. به همین دلیل، این مخازن آب معمولاً بلند ساخته می شوند تا فشار آب لازم را داشته باشند.

تولید کننده تانکر هوایی

یکی از مجموعه های تولید کننده تانکر هوایی شرکت شیمی آبان پالایش است که این مخازن را با کیفیت و دقت بالایی تولید می کند. تولید کننده تانکر هوایی می تواند این منبع را از جنس های مختلف فلزی، پلاستیکی یا کامپوزیتی و در ابعاد و اندازه های مختلف به سفارش مشتری تولید کند.

منبع آب هوایی هنگامی که افتی در فشار آب پدید بیاید، خروجی خود را باز می کند. در این حین به دلیل نیروی جاذبه، آب با سرعت نسبتاً زیادی پایین می ریزد و کمبود فشار آب جبران می شود.

تانکر هوایی فلزی در دو نوع رو باز و بسته تولید و استفاده می شود. چنان چه مخزن برای ذخیره سازی آب جهت مصارف بهداشتی و آشامیدنی باشد باید به صورت روباز تولید شود تا امکان آلودگی و رشد باکتری ها یا میکرو ارگانیسم های دیگر از بین برود.

اما در مصارف ذخیره آب ویژه کشاورزی و آتش نشانی ضرورتی برای بسته بودن درب تانکر هوایی وجود ندارد و مخزن می تواند به صورت روباز هم استفاده شود.

جالب است بدانید که حتی مخازن هوایی بتنی هم در صنعت ساخته می شوند. این مخازن از جنس بتن بوده و دارای دو نوع سیستم سازه ای با پایه استوانه ای واحد و پایه های قابی شکل هستند. استحکام و مقاومت شیمیایی بالا و شکل پذیری بالای مخازن بتنی از ویژگی های این نوع تانکر هوایی می باشد. هر چند که این نوع تانکر ها برای ذخیره آب استفاده نمی شوند و اغلب برای نگهداری مواد شیمیایی خورنده یا اسیدی مورد استفاده قرار می گیرند.

مخزن آب هوایی پلی اتیلن

اگر چه جنس بیشتر مخازن آب هوایی از فلز است. ولی این مخازن فلزی به مرور زمان زنگ میزنند و باعث آب داخل آن طعم می گیرد. به همین دلیل باید نسبت به تعمیر و تعویض آن اقدام کرد.

اما امروزه برای حل این مشکلات مخزن آب هوایی پلی اتیلن تولید می شود که دارای لایه های مختلفی است و خاصیت ضد جلبک و آنتی باکتریال و ضد اشعه یو وی دارد.

مخازن ذخیره هوایی به طور کلی از سه قسمت تشکیل شده اند. اولی بدنه مخزن، دومی پایه های نگهدارنده و سومی زیر بنای مخزن که جزء اصلی ترین بخش های این سازه است.

مخزن آب هوایی پلی اتیلن سایر مشکلات مخازن فلزی مانند زنگ زدگی، بو و مزه بد آب در مخزن فلزی را ندارد. به علاوه مقاومت خوبی در برابر دما، نور خورشید، ایجاد جلبک و باکتری از خود نشان داده است.

علاوه بر این ها مخزن آب پلی اتیلن نصب بسیار راحتی هم دارند. به همین دلیل گزینه بسیار ایده آلی برای خرید مخازن ذخیره آب هوایی و بزرگ هستند. دلیل دوام بالای این محخازن در برابر نور خورشید استفاده از مواد ضد اشعه یو وی در لایه بیرونی مخزن است.

یکی دیگر از مزایای بسیار مهم مخزن آب هوایی پلی اتیلن، بهداشتی بودن این محصول است و آن هم به دلیل تولید شدن این مخازن از مواد فود گرید و ضد جلبک و آنتی باکتریال می باشد.

با ساخت پایه های برج مخازن آب متناسب با نوع مخزن آب، می توان انواع مخزن پلی اتیلن را بر روی پایه نصب کرد.

مخزن هوایی فلزی گالوانیزه

هنگامی که در ساخت منبع آب هوایی از ورق گالوانیزه استفاده  شود، به آن مخزن هوایی فلزی گالوانیزه گفته می شود. در برخی موارد نیز در ساخت مخزن هوایی فلزی گالوانیزه از ورق های کربن استیل یا همان ورق سیاه نیز استفاده می شود و سطح داخلی آن توسط پوشش های اپوکسی رنگ آمیزی می شود. این اقدام به هدف جلوگیری از پوسیدگی مخزن انجام می شود.

مخزن هوایی فلزی گالوانیزه از ورق گالوانیزه یا ورق فولادی ۳۰۴ یا فولاد ۳۱۶ ساخته می شود. در رایج ترین حالت می توان از ورق فولادی یا کربن استیل با ۳۷ st-و اپوکسی بدنه از داخل استفاده کرد و بیرون مخزن را رنگ کرد تا طول عمر مخزن افزایش یابد.

این نوع مخازن هوایی بر روی پایه هایی قرار می گیرند تا این پایه ها بتوانند جرم بدنه مخزن و آب موجود در آن را تحمل کنند. به علاوه باید نیرو های خارجی که از عوامل محیطی که بر بدنه و پی مخزن نیرو وارد می کنند را در هنگام طراحی و نصب مد نظر قرار داد.

مخازن هوایی با توجه به نوع سیال و نوع مصرف مخزن طراحی می شوند و مخازن بدنه کروی از رایج ترین انواع این مخازن هستند. به علاوه ضخامت بدنه مخازن هوایی گالوانیزه طبق فرمول های استاندارد تعیین می شود. استاندارد تولید مخازن طبق استاندارد جهانیASME Sec VIII div 1  است که مورد قبول تمامی صنایع تولیدی می باشد.

معمولاً پس از ساخت بدنه، قسمت بیرونی تانکر رنگ زده می شود و در صورت لزوم، قسمت داخلی آن روکش اپوکسی می خورد.

قیمت مخزن هوایی فلزی

فاکتور های زیادی در قیمت مخزن هوایی فلزی تاثیرگذار است. زیرا در ساخت این دسته از مخازن از عوامل ریز و درشتی آن استفاده می شود که هر کدام می توانند به نحوی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم روی قیمت این مخازن تاثیر بگذارند.

اولین پارامتر در تعیین قیمت مخزن هوایی فلزی ظرفیت آن است. زیرا این مخازن در ظرفیت های متفاوتی طبق نیاز و سفارش مشتری قابل ساخت و تولید می باشند. در کل مخازن هوایی قابل ساخت در ظرفیت های 1000 لیتر الی 250 هزار لیتر به راحتی قابل ساخت و تولید در داخل کشور هستند.

دومین پارامتر در تعیین قیمت مخزن هوایی ارتفاع پایه این مخازن است. زیرا افزایش ارتفاع پایه با توجه به ظرفیت مخزن معادل با افزایش وزن و قیمت کلی مخزن می باشد. معمولاً مخازن هوایی در ارتفاع 3 متر الی 120 متر قابل تولید هستند.

بعد از تعیین ظرفیت و تعیین ارتفاع پایه، سومین پارامتر تاثیر گذار بر قیمت مخازن هوایی، نوع مخزن یا جنس متریال سازنده آن است که تاثیر مستقیمی روی قیمت مخزن دارد. اصولاً نوع مخزن را بر اساس ظرفیت مخزن تعیین می کنند و مناسب ترین نوع و به صرفه ترین نوع تانکر های هوایی فلزی و مخازن استوانه ای هستند. چون هم از لحاظ کارایی گزینه مناسبی هستند و هم از لحاظ قیمت مقرون به صرفه تر از مخازن دیگر هستند.

در نهایت مواردی از قبیل نوع رنگ آمیزی، حفاظ ها، نوع پاگرد مخازن و تجهیزات جانبی احتمالی نصب شده بر روی مخازن  در قیمت آن تاثیر گذار هستند.

مخزن هوایی فلزی در تهران

ساخت مخزن هوایی فلزی در تهران در شرکت های مختلفی مانند شرکت شیمی آبان پالایش با کیفیت و دقت زیادی انجام می شود. به این ترتیب می توانید با خرید و نصب مخزن هوایی فلزی در تهران از شرکت شیمی آبان پالایش در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید و برای همیشه پشتیبانی فنی این تیم تخصصی را به همراه داشته باشید.

جالب است بدانید که معمولاً برای مخازن هوایی فلزی در ابعاد بزرگ همراه با ارتفاع زیاد، پاگرد هم در نظر گرفته می شود. این پاگرد می‌ تواند برای بررسی عملکرد مخزن در شرایط مختلف، فضایی را ایجاد کند تا اپراتور بتواند به درستی بدنه مخزن و داخل آن را از طریق دریچه های منهول یا هندهول بازدید کند. همچنین نازل ها و سرویس ها یا اقدامات تعمیر و نگهداری مخزن را می‌ توان با کمک پاگرد انجام داد.

نکته جالب توجه آن است که در مکان هایی که دارای تپه بلندی است، تانکر هوایی می تواند با یک مخزن ساده آب جایگزین شود که بر روی تپه بلند قرار گرفته است.

از طرفی زمانی که فشار آب قطع می شود، تانکر هوایی آب باید توانایی تامین فشار آب را برای حداقل یک شبانه روز داشته باشد. یکی از ویژگی های مثبت مخازن هوایی آب این است که در عوض تامین فشار آب در زمان اوج مصرف، فشار را به صورت میانگین و متوسط تامین می کنند و همین ویژگی صرفه جویی در مصرف آب را به دنبال دارد.

 در ساختمان های بلندمرتبه گاهی اوقات با مشکل افت فشار آب روبه رو می شویم. زیرا ارتفاع این ساختمان ها بیش از مقداری است که تانکر ذخیره آب بتواند فشار آب آن را فراهم کند. بنابراین همه ساختمان های بلند به یک مخزن آب و یا تانکر هوایی آب اختصاصی احتیاج دارند.

منبع آب هوایی پلی اتیلن

با توجه به این که بیشتر تانکرهای آب هوایی فلزی هستند، پس از مدتی دچار زنگ زدگی می شوند. به همین دلیل تعمیر مکرر این مخازن موجب دردسر هایی برای صاحبان این نوع مخازن می شد. این یکی از دلایل روی آوردن به منبع آب هوایی پلی اتیلن بود.

از طرفی دیگر، کیفیت آب نگهداری شده در مخازن هوایی فلزی بعد از مدتی کاهش پیدا می کرد و حتی در صورت بزرگ نبودن مخزن هوایی، امکان تغییر در بو و مزه آب نیز وجود داشت. به همین دلایل، اخیراً بسیاری از افراد به فکر جایگزینی تانکر هوایی فلزی با منبع آب هوایی پلی اتیلن افتاده اند.

در حقیقت به جای مخزن هوایی فلزی یک مخزن پلی اتیلن بر روی پایه ها قرار می گیرد. با استفاده از منبع آب هوایی پلی اتیلن دیگر نگران زنگ زدگی، بهداشتی نبودن و تغییر طعم و مزه آب ذخیره شده ساختمان خود نخواهید بود.

به علاوه در ساعات نیمه شب که مصرف آب کمتر می شود، تانکر هوایی آب می تواند کمبود آب داخل منبع را جبران کرده و دوباره پر شود. در بیشتر مناطق آب لوله کشی از طریق چاه، رودخانه و یا منبع آب طبیعی که اغلب دریاچه است، تامین می شود و این آب در طی عملیاتی تصفیه می گردد.

این آب تصفیه شده توسط لوله های بالابر، با فشار زیاد وارد پمپ های اصلی سیستم آب شهری می شوند. منبع هوایی ذخیره آب به سادگی به این پمپ های اصلی وصل است. اگر این پمپ ها آب بیشتری نسبت به میزان مصرفی تولید کنند در این صورت این آب در منبع تانکر هوایی آب، ذخیره می شود تا در زمان هایی که با افت فشار رو به رو می شویم، آب مصرفی از طریق این منبع تامین گردد.

ساخت مخزن هوایی آب

برای ساخت مخزن هوایی آب و سفارش آن در ابتدا نیاز دارید که حجم یا ظرفیت آب مورد نیاز برای ذخیره سازی را به تولید کننده مخزن اعلام نمایید. در قدم بعدی برای ساخت مخزن هوایی آب، پس از بدست آمدن ظرفیت متناسب با نیاز خود باید نسبت به ارتفاع پایه های مخزن اطلاعات کافی پیدا کنید.

پایه های مخازن هوایی بر اساس حجم و ابعاد تانکر هوایی آب معمولاً به صورت تکی، چهار پایه یا شش پایه ساخته می شوند. از پایه های تکی برای مخازن کوچک مانند تانکر های 2 هزار لیتری و 4 هزار لیتری یا نهایتاً شش هزار لیتری استفاده می شود و از پایه های 4 ستونه برای مخازن بزرگتر از 10 هزار لیتر استفاده می گردد. به علاوه برای مخازن بالای 100 هزار لیتر از تعداد شش پایه برای مخزن ها استفاده می شود.

بنابراین تعداد پایه های مخزن ارتباط مستقیمی با ظرفیت مخزن دارد. زیرا افزایش ظرفیت مخزن نیاز به پایه های مستحکم تری دارد تا بتواند وزن مخزن و مایعات داخل آن را تحمل کند. به علاوه مخزن هوایی باید بتواند تعادل خود را در زمان شدید ترین گردباد ها و تندباد ها حفظ کند.

از جمله فاکتور هایی که می توانند موجب افزایش ظرفیت طراحی مخازن هوایی آب باشند، می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • میزان آسیب پذیری تاسیسات بالا
  • قطعی برق زیاد منطقه و نبود سیستم برق اضطراری
  • در موارد استفاده از پمپ
  • در مواردی که محدودیت امکانات و اجرای تعمیرات سریع خطوط و یا تاسیسات آبرسانی وجود دارد.

نصب منبع آب هوایی

یک نکته مهم که در نصب منبع آب هوایی باید مورد توجه قرار گیرد، احتمال یخ زدگی مخزن است. چرا که مخازن هوایی از همه طرف در معرض جریان هوا و تغییرات دمایی جو هستند. برای جلوگیری از یخ زدگی آب داخل تانکر، در هنگام نصب منبع آب هوایی، کاوری به دور مخزن کشیده می شود و داخل کاور با فوم تزریق می شود.

از سویی دیگر به منظور طولانی شدن عمر منبع آب هوایی باید حداقل سالی یک بار آن را شست و شو داد و املاح و رسوبات ته نشین شده کف و اطراف مخزن را تخلیه نمود.

نکات دیگری که قبل از خرید و نصب مخزن هوایی آب باید به آن توجه کرد، را در زیر لیست کرده ایم:

  • جلوگیری از یخ زدن پمپ در فصل زمستان.
  • دقت به قطر لوله های که استفاده می کنید.
  • اطلاع از ظرفیت و حجم قابل تحمل مخزن خود.
  • جدی گرفتن و عدم فراموشی بازدید های ادواری از تانکر.
  • تعیین حجم مناسب مخزن مورد نیاز که می تواند توسط کارشناسان شرکت شیمی آبان پالایش انجام شود.
  • تعیین محل و مکان نصب مخزن قبل از نصب، متناسب با ابعاد و اندازه مخزن.
  • تدارک پایه مخزن مناسب در صورت نیاز با توجه به ابعاد مخزن.
  • قرار دادن پمپ و مخزن در یک مکان بسته و سرپوشیده به منظور افزایش طول عمر تانکر هوایی و پمپ و ایمنی مجموعه.
  • نصب مخزن هوایی در مکانی که به دور از جریان الکتریسیته، به منظور ممانعت از وقوع اتفاقات ناگوار نظیر برق گرفتگی ها و جرقه های احتمالی.
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من